Snedkerkøkkener

Håndlavet fra bunden i eksklusiv kvalitet– skræddersyet selvfølgelig.

Et snedker køkken skræddersyet til dig

Søger du et snedkerkøkken, -bad og/eller interiør som er skræddersyet til dig og dit hjem, så er du kommet til den rette. Jeg arbejder i massiv egetræ, og prøver gerne nye og spændende løsninger af. Har du ideer og er selv kreativ, så lad os være det sammen.

Her under ser du et udvalg af billeder, men kun kreativiteten sætter grænser. Kontakt mig for en pris på dit drømmekøkken her >

Kontakt mig
Morten Ballentin

Morten Ballentin
Indehaver

"Morten Ballentin lavede vores snedkerkøkken i et rum, som nu er blevet husets hjerte. Det køkken har skabt varme og ro, og det er blevet samlingssted for mange gode snakke. Ud at dømme fra resultatet skulle man ikke tro, at det var første gang Morten kreerede et køkken i hånden – men det var det. Han har et kreativt talent, som går hånd i hånd med perfektionisme og grundighed. Ud over at være et yderst behageligt menneske, er Morten ligeledes meget professionel og lydhør. Han går ikke på kompromis med materialerne, og han behandler træet med respekt, ser det smukke i årerne og har en grundlæggende viden for, hvordan træ arbejder i forskellige miljøer. Vi giver Morten vores varmeste anbefaling og ville ikke tøve med at bruge ham igen, hvis vi får et nyt projekt, der kræver håndværksmæssig viden og æstetisk sans."


Marie & René Grønbæk Bjerregaard